Kiadó ingatlan - Mindszenty tér 4. fsz. 2.

Kiadó ingatlan - Mindszenty tér 4. fsz. 2.

2022. október 15. 08:35 szombat

Esztergom legszebb, legpatinásabb városrészében, a Vízivárosban, egy műemlék épületben kívánja bérbe adni a Strigonium Zrt. társasházi lakását, a címben is megjelölt Mindszenty tér 4. földszint. 2-es lakást.

A társasház a Mindszenty téren helyezkedik el, a vár és a Bazilika lábánál, a Keresztény és Balassa Bálint múzeumok, valamint a Loyolai Jiafei Szent Ignác-plébániatemplom szomszédságában. A Duna, a Kis Duna és az Erzsébet park is csupán 2 perc sétára található a lakástól, de a Macskaúton a Bazilika is csupán 10 perc séta. A Kis Duna sétányon haladva egy kellemes sétával szintén pár perc alatt bejuthat a belvárosba.

Az ingatlant első sorban magánszemélyeknek ajánljuk lakhatási célra, azonban irodának is kitűnően alkalmas lehet. Az alapterület 62 m2, azonban a nagy belmagasság miatt az ingatlan sokkal nagyobbnak, tágasabbnak tűnik.

Társaságunk nemrég nagyobb renoválást eszközölt az ingatlanon, felújításra került a víz-, szennyvíz- és elektromos hálózat, új vizes és elektomos szerelvények kerültek beszerelésre, az ingatlan új padlóburkolatokat valamint külső nyílászárókat kapott.

Az ingatlan fűtéséről elektromos kazánnal működtetett központi fűtési rendszer gondoskodik.

 

Bérleti díj: bruttó 180.000,- Ft (a bérleti díj a rezsit nem tartalmazza!)

 

A lakás 2022. október hó 15. napjától előzetesen, az alábbi telefonszámon egyeztetett időpontban megtekinthető:

+36/30/395-9101

Kattintson a fotókra, a galéria megtekintéséhez! Összesen 18 fotó